Parking

Parking

 

Hotel Den Briel ligt op 1,2 km van het historische centrum. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar met de auto.

Sommige navigatiesystemen kunnen het juiste adres niet altijd vinden. U kan dan steeds het volgende adres invoeren: Vogelenzang 24, 9000 Gent.

 

Wij raden u aan om steeds Waze of Google Maps te gebruiken. Deze navigatiesystemen houden rekening met het Gentse circulatieplan en de LEZ-zone.

 

De wagen kan geparkeerd worden in de ondergrondse parking. Deze parking geeft je directe toegang tot het hotel. De ondergrondse parking beschikt over 49 parkeerplaatsen en kost € 10 per nacht per voertuig.

 

De ondergrondse parking beschikt over 6 parkeerplaatsen met elektrische laadpalen. Op voorhand reserveren is helaas niet mogelijk. Deze parkeerplaatsen zijn steeds onder voorbehoud van beschikbaarheid.

 

Ligt Hotel Den Briel in de LEZ-zone?

Ja.

Om de luchtkwaliteit te verbeteren, geldt de Gentse binnenstad als een lage-emissiezone (LEZ). Een voertuig met een buitenlandse nummerplaat moet altijd geregistreerd worden. Check hier je voertuig en registreer:https://lez.stad.gent/nl/flows/controleertoegang

Meer informatie over de lage-emissiezone:https://visit.gent.be/nl/goed-om-weten/praktische-info/hoe-gent-bereiken/met-de-auto